Min faster i sarajevo svt play

Min faster i Sarajevo – Streama online – TV.nu

Min faster i Sarajevo – Streama online | TV.nu

Zlatan vill stoppa Anja från att resa till Sarajevo, men tvingas själv följa med. … SVT Play. Tele2 Play. Viaplay. HBO Max. SF Anytime. Google Play.

Zlatans enda kontakt med Bosnien sen kriget är pengarna han skickar till sin gamla fasters hemhjälp. Zlatans dotter Anja vill veta mer om sina bosniska rötter. Zlatan vill stoppa Anja från att resa till Sarajevo, men tvingas själv följa med.

Min faster i Sarajevo (2016) – SFdb

Zlatans enda kontakt med Bosnien sen kriget är pengarna han skickar till sin gamla fasters hemhjälp. Zlatans dotter Anja vill veta mer om sina bosniska rötter.

TriArtPlay ‣ Min faster i Sarajevo

Den här webbplatsen fungerar inte utan JavaScript. Vänligen aktivera för att fortsätta. Kunde inte ladda TriArtPlay! Försök igen senare.

Överraskande, smärtsam och komiskt absurd

Min faster i Sarajevo – Viddla

Min faster i Sarajevo – Viddla

Min faster i Sarajevo ; Kategori: Spelfilm ; Genre: Drama ; Regissör: Goran Kapetanovic ; Skådespelare: Milan Dragisic, Julia Ragnarsson, Sadzida Setic ; Land: …

Zlatan har inte varit i Bosnien sedan han flydde kriget 1992, och han har ingen önskan att återvända. Hans dotter Anja är uppvuxen i Skåne och har en annan inställning. Hon vill nu ta reda på mer om hennes bakgrund och trots att Zlatan försöker stoppa henne befinner de sig plötsligt i en taxi på väg från flygplatsen in mot Sarajevo. För varje liten bit information Anja får fram gör Zlatan vad han kan för att dölja sanningen för henne, oroad för vad hon ska komma att förstå om hans förflutna. Martin Memet Könick konstaterar på Konstpretton att ”Min faster i Sarajevo lämnar oss med en känsla av hopp och en glädje över att vi fått lära känna filmens mångfacetterat mänskliga rollfigurer” och ger filmen betyget 4 av 5.

Min faster i Sarajevo – Filmtipset

Min faster i Sarajevo » Filmtipset

Mycket sevärd svensk film med bra story och fint skådespel. Går att se på SVT Play nu och några veckor framåt – se den! Hanness 2017-07-01. Mycket …

Svensk film – Nu finns Min faster i Sarajevo tillgänglig…

29 juni 2017 — Nu finns Min faster i Sarajevo tillgänglig på SVTPlay. Filmen är regisserad av Goran Kapetanovic, som fick ta emot en Guldbagge i just …

MIN FASTER I SARAJEVO – TEAMET I… – Biograf Panora Malmö

Regissören Goran Kapetanovic, skådespelarna Milan Dragisic och Julia Ragnarsson var på SVT i Gomorron Sverige med Kattis Ahlström. Se inslaget på SVT Play …

Min faster i Sarajevo – Svenska filminstitutet

flyktingar och om fattigdomen i krigets spår. Bild: FilmCentrum. Min faster i Sarajevo. En filmhandledning från Svenska Filminstitutet …

Min faster i Sarajevo – official trailer HD – YouTube

Öppet arkiv | SVT Play

Streama svenska program från tv:s början fram till 2000-talet. Gör en nostalgisk resa genom tv-historien bland barnprogram, kriminalserier, humorprogram och …

Streama svenska program från tv:s början fram till 2000-talet. Gör en nostalgisk resa genom tv-historien bland barnprogram, kriminalserier, humorprogram och dokumentärer. Titlar i Öppet arkivs utbud speglar sin tids språkbruk, värderingar och historiska sammanhang.

Keywords: min faster i sarajevo svt play